Noticias

Marzo 2023


  Natalia Fernández Díaz- Cabal, profesora de La forja de historias, ha quedado finalista en el Primer Certamen del Premio Euphoria Cultural, celebrado en Alicante y que se ha dado a conocer el día 13 de marzo. Su obra De minotauros y unicornios, que consta de los relatos La república, El banquete de Platón y La noche del convicto será publicada, en palabras de los convocantes "por su excelente calidad literaria", en la editorial Omniverso. 

¡Te deseamos muchos éxitos de parte de toda la escuela!


Febrero 2023


Nuestro profesor de no ficción, Jordi Portals, es el director y guionista de Negrers. La Catalunya esclavista, emitido en el programa Sense ficció (TV3).  

El trabajo bien hecho siempre merece una felicitación. Así que, ¡felicitats!

Enero 2023

Hablamos sobre la escritura terapéutica

Entrevista de Lidia Blanquez a La Forja de Historias

El contenido de Youtube no puede mostrarse debido a tu configuración de cookies actual. Para ver el contenido, haz clic en “Mostrar contenido” para consentir la transferencia de los datos necesarios a Youtube y habilitar este servicio. Puedes consultar más información en nuestra [Política de privacidad]/politica-de-privacidad/. En caso de que cambies de opinión, puedes revocar tu consentimiento en cualquier momento a través de la configuración de cookies.

Mostrar contenido

Diciembre  2022


Entrevista a Violeta  Nuñez por Caligrama (alumna de novela avanzado)

 

Por la publicación de su novela "Nunca el mismo mar"

Octubre 2022


Inauguració de la 16a edició del Bosc Literari de la Serreta

 

El diumenge, 2 d’octubre, a les 12 del migdia, es va inaugurar  finalment aquesta edició, que es
va haver d’ajornar des del 2020, amb contes de Josep Amorós, del seu recull Cròniques de Macondo.


          El Bosc Literari és una iniciativa de l’Associació de Veïns de la Serreta que arriba, finalment, a la setzena edició, després d’haver-se ajornat des del març de 2020. A partir de la iniciativa de l’actual president, Quim Castelló, s’ha convidat a l’autor santcugatenc Josep Amorós perquè presenti diversos contes del seu recull Cròniques de Macondo en el recorregut literari, per començar així una sèrie que, els pròxims anys, es vol centrar en autors locals.

 

            L’acte d’inauguració va tindre lloc a les 12 del migdia del diumenge 2 d’octubre a l’entrada del bosc, carrer del Canal de la Mànega cantonada amb Estret de Messina, amb l’assistència de l’alcaldessa Mireia Ingla i altres representants de l’Ajuntament de Sant Cugat i l’EMD de Valldoreix, la Junta de la Serreta i l’autor, que oferir una lectura. També es va donar presència a representants de l’Any Ferrater.

 

            El Bosc Literari és un itinerari senyalitzat pel bosc d’en Saladrigues que proposa diverses parades on es pot gaudir de la lectura d’un text narratiu. En cada edició anual es dedica a una temàtica o autor. Gabriel Ferrater, Sebastià Sorribes o Pilarín Bayès han estat alguns dels autors convidats en edicions passades.

 

            Les Cròniques de Macondo són una sèrie de relats que Amorós ha estat publicant setmanalment al TOT Sant Cugat des d’octubre de 2017, directament connectats amb paisatges, records i personatges molt propers a la quotidianitat santcugatenca. Els primers es van recollir en el llibre del mateix títol i la resta apareixeran properament en un altre que ja és en procés editorial. La Serreta n’ha triat, d’acord amb l’autor, els més relacionats amb l’entorn immediat del Bosc Literari.

 

Contacte

Quim Castelló, Bosc Literari de la Serreta

[email protected]

616 405 491


https://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/bibsantgervasi/es/noticia/la-forja-de-historias-un-nou-espai-de-literatura-a-sant-gervasi_1135209

31/05/2022 - La Vanguardia

07/01/22 - TOT SANT CUGAT

30/12/21 -  LA VANGUARDIA CULTURA