Assignatura de creació literària

IVA incl., envío gratuito

Plazo de entrega De 1 a 3 Días laborables

Curs d'escriptura creativa adreçada a docents que imparteixen la matèria de Creació literària a primer de batxilleratper oferir-los eines i recursos per ensenyar a analitzar i compartir històries i programar la matèria.


OBJECTIUS DEL CURS


Crear una proposta de seqüenciació didàctica per a la matèria de Creació literària. 

  • Organitzar el contingut de la matèria en una progressió temàtica que faci avançar a l’alumnat en l’aprenentatge dels elements que conformen la narració literària.


  • Es treballarà un temari complet que es podrà aplicar en l’assignatura. 


Oferir eines per acompanyar l’alumnat en el procés creatiu: despertar la creativitat a través de l’escriptura creativa. 


  • Proposta d’activitats activadores de la creativitat i de desbloqueig creatiu, per ajudar a l’alumnat a trobar aquells detonants que els ajudaran en l’escriptura creativa.


Compartir estratègies per avaluar els escrits de l’alumnat. 

  •  L’avaluació ha de ser un acompanyament a l’alumnat per tal d’ajudar-lo en el seu camí de creació literària. S’ha de potenciar la seva veu, ajudar-los a trobar el seu propi estil, sempre de forma objectiva, sense interferir amb la veu i el gust literari del docent.


  • L’avaluació de les activitats creatives ha de ser continuada a través de la participació en les classes i de les activitats propostes amb cada tema, i amb un projecte final individual. DURACIÓ I SESSIONS DEL CURS


JULIOL. Quatre sessions de dues hores de duració. Dijous de 19 a 21 hores. Presencial i en línia. Mínim quatre alumnes. 

Total 85€ (necessària una reserva de 30€ que es deduirà de l'import total del taller).

Condicions econòmiques

Created with Sketch.

La quota de reserva és necessària per a tenir assegurada la plaça en el taller triat i no es retornarà si no s'avisa de la no assistència com a mínim una setmana abans.